my love visitor ♥

Friday, February 5, 2016

my weakness

happy chinese new year in advance to my chinese friends .. 
yay . semua orang orang balik cuti chinese new year ni 
excluding me yang still dekat sini doing nothing .
selamat jugak la ad roomate 3 orang xbalik jugak .
tula pdan muka dekat diri sendiri xmau beli tiket awal kan . 
skrg tgk tiket dh rm200+ not worth it nak balik .tapi xpa cuti sem pun ad lagi

everyone here ada their own weaknesses kan ? sama ada obvious or not ja ..
tipu la kalau ad yang cakap orang tu MR.PERFECT or MISS PERFECT ka .
merepek semua tu .
cuma maybe the outer side kita  xnampak their weakness 
.ala biasa la nk cover2 kan .
as long as boleh cover .cover la elok2

to be honest , im afraid of height .dulu laa
 not my height okaayy 
xboleh la nak jejak tempat tinggi sikit pun . agak macam parah that time

tapi sampai bila nak takut ? orang lain okay ja ?
thats why i take a risk nak buang jauh2 my weakness dgn try adventure activities
haa hambik hambik .
first activities is haha p escape penang with my schoolmates 
fikir banyak kali jugak nak p ke x ,
try la flying fox .orang lain pergh seronok .
kita ni rasa mcam xdak kaki nak jalan  hahaha
tapi bila dh sekali try haa sampai terlupa yang aku ni takut tinggi 
bila dh tetiba x takut tinggi dah macam2 nak try . try la monkey business
xsilap dia ad level2 sendiri . tapi sekarang maybe dah bertambah . 
banyak gak bnda baru dh bertambah tapi duit pun bertambah jugak
hahahaha .u guys should try serious x tipu , 
worth it bayar walaupun banyak sikit and nak duduk until operation hours habis
 pun xpa
serious , at first when u hate or afraid to do something , but when try to love it 
u will enjoy doing it ,trust me . boleh jadi habit.
yang paling lawak disebabkan takut tinggi dulu dari kecil 
every year kalau p pesta penang main game naik ulat bulu ja kut , yang slow2 tu
hahahahaha .
tapi sekarang x lagi . naik challenger yang rasa jantung macam nk keluar
sambung pulak dgn skyrider perghh .
pening sehari . the best thing ever bila
langsung x ingat probs ,


sampai laa dekat universiti ..
macam2 nak try . serious bila msuk universiti bukan tujuan nak cari boyfriend or etc 
tujuan yang nak cari nak belajar and try semua benda baru yang xpernah buat sebelum ni
hiking sana sini , panjat sana sini 
dah mcm monyet dah since dah x takut tinggi kan

serious enjoy 
im not that type of person yang suka membaca study all the time
and stress all the time .
so my prinsip is hbis study ,habis buat assignment mesti kena rewardkan diri sendiri
or pergi somewhere . 
nak release stress .

try la benda baru and everything yang kita nk buat .
make sure benda yang baik2 saja
biar apa orang nak cakap janji kita happy

tu je nak cakap .

saya share , awak baca ,like=]truly love :anismaisarah=]

No comments:

Post a Comment