my love visitor ♥

Tuesday, February 23, 2016

great experience tho


benda nak jadi sekelip mata ja , salah sapa salah sendiri haha
mungkin kali ni parah . haha biasalah bila phone tewas di tangan sendiri 
nak marah pun xdak guna . phone retak seribu lagi risau ,lagi sedih daripada
 hilang boyfriend . ingat dah settle duit burn pulak gara2 tersilap book tiket nak balik
haha excited nak balik mid sem break kan ,dugaan.. sabar ja mampu lawak kadang2 tgk diri sendiri

so okay i went to broga last weekend .kali kedua lani . bila activity related to bukit on saja .
tapi kali ni dapat invitation jadi guider sbb kekurangan guider utk guide budak sekolah menengah about 160 orang macam tu .
nak cakap pro x pro pnjat bukit pun mengah tapi why not kutip pengalaman .kali ni sampai awal .bfore subuh dah try naik hehe sbb haritu pi x sempat tgk sunrise .
serious lawa .dapat tgk bintang2 dari puncak  lagi pergh .
bila nak naik second time with them mmg rasa nk give up ahahhaha .
tapi naik la jugak . dlm pukul 10 naik xsilap mmg dalam 12;30 still kat atas pergh time 
mmg panas laa . smpai demam muka burn 
jumpa la seorang pakcik ni umur dia around 50+ imagine broga ni dia buat mcm track joging
haha kita naik dia dh turun.lepastu sama2 naik . 3 round kut haha
mmg serious pak cik tu fit .sempat jugak sembang . bnyak jugak bukit yang pak cik tu dh naik
pergh inspiration ni . haha sampai sembang terkeluar tajuk pak cik nak kahwin lain pun ada hahaa
meet  new friends from kelana lain jugak ,btw thanks bg peluang
tipu la cakap xpenat haha .
acah bagpackers bawa beg besar namatey sbb xbalik u  n need to stay luar sbb
esok tu ad one more event .
ok tu ja 




saya share , awak baca ,like=]truly love :anismaisarah=]

No comments:

Post a Comment